Це прикольна і романтична діяльність, реальне джерело кеша і добротний формат підприємницької добучі фінансів, якщо врахувати багато моментів, як і у житті.

У мене накопичився певний досвід і немало цікавих історій, проте я чітко бачу, як цей напрямок вичерпується, під тиском відразу декількох факторів, про які я тут не стану розповсюджуватися.

Тому, я відчуваю наростаючий спротив, та еволюцію цієї з форм мого заробітку. Замість чужих та формальних клієнтів я обираю тих, що мені підходять та не позбавляють гнучкості. Самі “балалайки” для отримання замовлень все менше підкуповують мене доступним кєшєм і… підштовхують думати.

І думати не тільки в плані подальшої оптимізації, а й стрімкого закріплення та зміцнення пріорітетів, цінностей, принципів.

Те саме авто, хоч і виявилося вкрай ненадійним та старим, все ж абсолютно стабільний та солідний інструмент з купою фішечок. І, нехай, він не дає мені тих старих можливостей, на які я розраховував, мені доволі легко і швидко вдається вбачати і взаємодіяти з новими.

Оплатою за це є страждання невгамовного розуму та енергетичних потягів мого характеру, який має схильність до прагнення цілі будь якою ціною… схоже, я тепер всьому знаю ціну.