🍉 Безповоротними втратами, неповинними жертвами і великою руйнацією, але завдяки професійним і послідовним діям ЗСУ — росіян вдалося примусити здати і вивільнити від нацистської російської окупації перший обласний центр — Херсон. Фактично їх вибили, оскільки зробили всі можливості для захисту неможливими.

Я не роздумую про воєнні процеси і не будую аналітик, тому не можу розмірковувати і тут, але радіти передчасно, занадто багато взагалі втрат і ще окупованих територій і українських людей. Яких тепер помітно скільки там.

🧑‍🌾 Я зробив потужне покращення простору і чистоти своєї території і території на яку я дивлюся. Формування комфортного і естетичного життєвого просто у полі мого — це може хоббі 🙂

🖥 Довелося аврально виконувати одну цікаву роботку на навантаження мозку, а ще виникла класна співбесіда, отримав тестове завдання але забуксував в оновленнях і підборі зламаних версій програми. Плюс, довелося і МакОсь оновити… але оновив. І додатково дізнався що не оновлював один з інструментів які продаю — 5 років… а там тупо кожній рік нова версія, наче нічого і не змінилося… IT 😌

Дуже неприємно втрачати реальну можливість заробити, але у фрілансі для мене принаймні важливий баланс між пошуком нових замовленням, виконанням існуючих (зануренням та якістю, відповідно), і, останнє, але найголовніше, — відпочинком.

💪 Новини спорту. Вилетіло з голови… графік так працює, що організм звикає і це дозволяє йому коміортніше існувати.

Надобраніч. Тиху ніч…