🐺 Моє життя “на цілині” за два тижні “без роботи” (без централізованої роздачі завдань та винагороди), почало входити в моє русло, яке характеризується широкою ступіню незалежності, вочевидь, яка не зовсім поки мені підвладна при фізичній, навіть частковій, зайнятості. Принаймні виключення такого обмеження, отримало на даний момент розвиток у прогрессії, що не може не радувати.

🚘 Додатково повчальним виявилося відкриття про те що, деякі вигоди від співробітництва, які самі по собі надають багато можливостей та волі, можуть по факту приносити більше збитків у вигляді уваги, затрат енергії/часу (оскільки йде на те що продиктовано зовнішніми обставинами, а не внутрішніми пріоритетами). Врешті решт баланс буде негативним.

🖥 Всі напрямки мого бізнес-розвитку зазнали значних змін, та поглиблення якості у основі свого підходу, хоча це поки ще не принесло ніяких результатів. Проте, те що я не застиг у бездіяльності та не втратив потоку натхнення, вже достатній для мене критерій успіху, на який я спираюсь при оцінці своїх проявів. І за останній час я застосував дуже багато своїх загальних досягнень вже на свої власні бізнес-процеси, в які я можу вкладатися і безкоштовно і з якими пов’язую своє життя, тому це все буде завжди мені коштовно навіть по суті :))

Окрім того, дуже швидко підігнав заготівлю палива для моєї оселі, а також порядок і організацію простору в господарстві — це виявилося окремим фетишем для пере і дуже активне джерело енергії, які я отримую на свої діяльність та розвиток, в тому числі і цієї території і процесів на ній.

Взагалі то це частина суті концепції бізнес-моделі “Хоуліфанд

💪 Фізичне навантаження все ж вийшло в повну крепатуру, і недостатність сил для тих робіт, які я за цей час розігнав і які вже всі відносяться до важких. При погіршенні погоди, опадах та ожеледиці всього цього не можна буде робити, тому я викладаюсь по повній. І роблю це дуже уважно, із застосуванням розуму та життєвого досвіду. Але, цікаво, як фізична перевтома, крепатура і травми, заважають не тільки вольовим зусиллям, а й послідовності, розумності, якості і задоволенню від процесів. Я вважаю це важливою частиною своїх спостережень, тільки мені не вистачає сил, щоб ними поділитися…

✍️ Врешті решти я хочу вийти на певну структуру у висвітлені тих тем, які в даний період розвиваю/вибудовую. Окрім того, я хочу мінімізувати потік самоаналізу і блукання думок в самих текстах. І для цього тренуюсь не тільки регулярно викладали, а й обробляти, доповнювати і редагувати. Нажаль, тупість від фізичних перевтом не допомагає, але подивитися на стільки неякісними та нецікавими (нудними) можуть бути формулювання інформації, дуже корисно. Адже мені важлива не напряжність і еволюція без напряжності. А вона проявляється не по найвищім пікам натхнення, а по спадах…