🖥 Робоче. Оновлення комп’ютерної робочої станції розтягнулося з оновлення однієї програми до реорганізації всього простору довкола (точніше, його допрацювання). А от 5 кроків відставання у операційній системі та деяких з робочих інструментів це звісно було embarrassing, неочикувано і дуже цінно для розвитку для досягнення успіху в роботі цими інструментами та онлайн.

Враження від оновлень та нових фішок крайньої операційки МакБуку звісно, треба писати окремий пост, бо у мене щелепа відвисла вже від двох дотиків, — дуже круто і по-іншому

💥 Війна. Кляті росіяни закидали нас ракетами і цей фейерверк, нажаль, не без жертв та болючих наслідків, став аккомпанементом сьогоднішній праці по заготівлі дров, що є і теплливо, і світливо, і жратливо…

🪵 Тому для мене це важливий процес, який можна вирішити фінансово за великі гроші і через своїх, за трішки менші гроші але через менеджмент і зовсім безкоштовно, але з великими затратами. Я все ще знаходжусь на найнижчій сходинці рішень цього питання, але на найвищій сходинці опанування заготівлею власноруч. Окрім того, я почав осягати дзен балансування між потребами і необхідністю. Проте останній пункт постійно піддається тиску завдяки терорру, до якого вдається терористична росія.

Але, на днях погода, сподіваюсь, нарешті погіршиться і я зможу скористатися своїм затишним і продуманим робочим місцем 11.22, яке вже гідно входить в безкінечний ряд моіх робочих місць, біьльшість з яких я пам’ятаю і точно рано або пізно розповім про них (а багато яких і покажу).

🧑‍🎨 Активне планування та придумування це і є натхнення, одна з найцінніших і складних форм енергій. Мене тішить те, що попри те, що війна продовжується, фінансові умови та можливості мого існування фактично погіршуються, так активно та якісно покращується зміст та процес всередині цього.

🫂 Нажаль, я не встиг занотувати, проте я мав в ці дні важливий соціальний досвід і вперше з початку повномасштабної я відчув не просто значення соціального контакту з точки зорру інстинктів, потреби, близькості та наявності таких контактів. Вперше я міг відчувати їх окремо. І відразу я відчув їх і з точки зору людини, яка має дуже мало контактів з людьми зазвичай і у повсякденному існуванні. Як мінімум більшість контактів для мене як окремі маленькі дуже насичені елементами фільми.

👥 Плюс, окрім соціального двіжу на який у мене з’явився ресурс (а окрім близьких зустрічей у мене раптом з’явилися активні зустрічі З УСИМИ жителями моєї вулиці (і зближення і бажання зближатися з тими хто ближче мій)), так ось, окрім соціального двіжу, як я сказав, я не просто сів за комп’ютер там де його можна було поставити, а облаштував довкола компа робоче місце, яке краще відповідає головній специфіці цього робочого місця (N11.22), так це — його стаціонарність. Навіть рухати ноутбук по столу — означає втрачати картинку і візуальний контакт з текстом або будь з чим чим я працюю 🙂 і поява такого робочого місця жирний плюс номер два.

➕ А третій жирний плюс це додуматися та зробити дуже важливий, консолідуючий і підсилюючий мене крок по одному з трьох моїх проектів, назовемо його F. Цей крок продовжує проект, хоч нажаль і не нарощує або збільшує прибуток. Навпаки, він робить неможливим легке збільшення виробництва продукту, хоча лишає простір для творчості, що для мене важливо. Окрім того, я все ж таки дійсно зацікавлений у дослідженні та керуванні бізнес-процесами більше за досягнення наскоріших результатів. І баланс було визначено, що звільняє якраз можливості для збільшення будь-яких частин бізнес-процесу вже за рахунок реальних ресурсів процесу, а також — робити це масштабування не сутуативно, а послідовно, чого мені хотілося для одного із своіх процесів базових інтересів.

✍️ Ось такий сьогодні чудовий аналіз. Бонусом можна додати, що я дуже стабільно харчуюсь, хоч і доводиться знищувати стратегіний “складік”, але маю розкіш покрити м’язи запасом жирку і нарощувати масу без дефіциту у вигляді голоду, тощо. Можливо, моє натхнення пов’язане ще і з цим, бо така щоденна крепатура і фізична втома яку я тримав останні дні, здебільшого до таких проривних аналізів та задумок (а я задумав цілий ряд постів, які, можливо, і не візьмусь писати, — але поспостерігати за їх життям у моїй свідомості я дозволю всим читачам)… stay tuned

Власне я доївся до незвичних мені нових відчуттів в органах ЖКТ (радше негативних); проте приємних тим, що вони від проблеми достатку, а не від проблеми дефіциту

Вибачте за такі першобутні теми та акценти уваги для мого осмислення. Саме через їх призму на цілині свого буття я і розглядую універсальні істини (типу вони можуть бути інші)