🎶 пісня дня KSHMR — Do Bad Well (feat. Nevee)

✍️ Сьогодні не зміг зробити буквально нічого, тому що вчорашній головний біль доріс до масштабів мігрені і бурлив пекучою лавою лютого тиску у мене в башті. Проте, я по-перше всію віддалятися від цього болю, а по-друге, можу розігнати внутрішній тиск до такого, при якому головний біль не дійде до неконтрольованої і нестримної ступіні. Хоча, по-третє, це не завжди спрацьовує і доводиться пережити всі етапи цього когнітивного розладу.

Після нього завжди починаєш мислити на новому рівню якості і дуже часто такий збій викликаний саме накопиченням критичних змін в мозку. Достатньо щонайменшого дисбалансу, і все входить в рознос, переживаючи еволюцію з невблаганною біллю.

🌑 Сьогодні о 13:05 відбулося повне затемнення Місяця і планети Земля та Сонце стали з ним рівнехонько в один ряд. Такий баланс планетних впливів зустрічається не часто і відповідно, організм переживає існування у інших умовах, до яких при слабкості ресурсів не завжди може адаптуватися без збоїв.

Одним з яких і є мігрень 🙂

🧘 Переждавши ключовий момент у #медитації майже з 700 людьми, я направив свої стопи до сусідів, які мене запрошували вже разів 10 підряд на каву і я не тільки знаходив відмовки, але потім і не знаходив сил, і взагалі не розумів чим я цим людям цікавий оскільки спільних тем та якогось повноцінного діалогу у нас не виходило.

👥 Сьоодні я не парився і просто був собою, навіть розмовляв українською, з частими вставками суржика і не відчував себе ніяково. Сусіди обидва російськомовні, проте на відміну від спілкування зі своїми, з ними мабудь першими в моєму житті, — я не переходив на російську, хоча ЗАВЖДИ використовую мову співрозмовника, а цих чуваків ще й дуже поважаю.

Коротше, вони чомусь захотіли мені допомогти перезимувати і інвестували в holyfund. Дуже приємно і надихає мене активно займатися фондом оскільки я серйозно налаштований на наступний сезон.

🎥 Я ж не тільки пропоную, а і реально виготовляю відео, інфографіку, анімацію і сайти. Тому постійно вчусь цим професіям і розвиваю свої навички. Оскільки це відбувається постійно, то буду ділитися ходом свого процесу розвитку тут теж. Зараз хотів сказати, що попри те, що я дуже люблю робити фільми, я дуже, дуже мало дивився художніх фільмів. Коли всі фтикали в телевізор, Максим Сергійович читав книжки і власне перший сценарій надрукував на друкарській машинці в 14. Тоді ж і зняв… а повнометражне кіно доводиться дивитися тільки зараз. Тому мені ще подобається і писати аналіз та огляди, у персональних щоденниках у мене є навіть розділ с конспектами про фільми. Але я значно краще знаю ТВ-шоу, перш за все сіткоми. Це моя пристрасть і джерело багатьох спостережень за тим, як працює відео-постановка. Але зараз, — про повнометражне кіно.

📽 Сьогодні я вивчів “Rush Hour” із Джекі Чаном. Акробатика і бої в таких картинах матимуть окрему систему оцінювання і критеріїв якими я буду щедро ділитися, оскільки не збираюсь звати знання про драму, операторське, редакторське та інше мистецтва, їх ролі та помилки 🙂

Нова хвиля мігрені і я не пам’ятаю що хотів розповісти про цей кінчик і чесно кажучи не хочу. Тож останній шмат сьогоднішнього звіту.

🧠 Свідомість фантастична штука, і мені подобається як функціонує моя. Зараз, коли я позбувся лімітаціі та обмеження на тупіковій, тупій і дуже енергозатратній, попри всі раціональні параметри і засади, роботі, у мене вивільнилося дофіга ресурсів. Деякі з них хаотичні, але більшість я постійно структурую і підтримую до затухання пориву, оскільки я працюю на енергії натхнення. Так от, у мене знайшлося дуже багато сил для змістовного, послідовного і дуже-дуже блять настирливого спілкування зі всими дівчатами які мені здаються цікавими людьми з якими б я хотів зблизитися і поспілкуватися. Я звісно не ламаю кордони (сподіваюсь), але чітко і по-своєму появляю свою увагу і інтерес. Не бачу сенсу втрачати час на неясність, мені достатньо отримати одне “ні”, і я відключають якщо звісно це не елемент гри… я маю на увазі реальний сигнал не турбувати. І мені дуже подобається ця моя агресія та наснага, я в цьому дійсно впізнаю Себе. Хє-хє

Так що скоро знову отримувати від ревнивих парубків люлєй