☝️ Виявляється, вже одинадцатий місяць і нумерація моїх перших записів була помилковою. Окрім того, WordPress чомусь додає до моїх посилань ще двійку (-2) і поки жодне з найденних рішень не завадило цьому. Тож, я починаю з деякого mess overhead але гадаю, що так навіть цікавіше – відразу є запит на еволюцію та креативність, бо якщо у тебе одного баг, то може дійти до дуже широкого диапазону можливих рішень.

Пізніше. З іншого боку, я впевнився що проблема не у мене одного. Я встановив і спробував ввімкнути рішення у вигляді плагіну. Я дізнався що це взагалі то і не глюк, і не наявність такого ж медіа-файла або стрінки/поста. Просто WordPress не дозволяє мати номерні назви сторінок/публікацій. Проте, перехід спрацьовує. Тому виходи два: додавати ще й літеру або назву, що евентуально мало статися. Або: забити і не паритись 🙂

🧠 Вже буквально п‘ятий день підряд у мене з різних причин головний біль і це вже можна сприймати не як випадковий збіг, а повноцінну посвяту в інтелектуальну роботу, яка у мене завжди супроводжується зміною кровеносного тиску по тілу і його перерозподілення з такими наслідками для мозку як хоча б одна мігрень… Окрім того, починає організовуватися інакше фізична активність і це теж формує передумови для збоїв.

Мій новий досвід мультиплікації та анімації. На стільки неоковирний, що я його собі збережу

🖥 Сьогодні, між тим, я врешті решт міг повноцінно попрацювати за компом і почати приходити до тями, а це вже немало. Адже найважче — почати. І початок роботи для мене був інціацією величезного потоку бурхливих ідей, рішень та кроків у всих можливих напрямках для отримання найшвидших результатів. Із відсутністю результатів, втрачалася наснага, тому дуже важливо було отримати максимальний КПД із натхнення.

Я вирішив зробити цією вигодою – стуктурування роботи та єднання роботи за компом і дикого зимового побуту в умовах життя на землі та без централізованих послуг опалення.

Що у мене навиходило, побачу вже в найближчі дні, коли продовжу “обсижувати” роботу вже в режимі рутинних енергетичних можливостей та сил. І ось тут мій інтерес, любов та фанатичність до деталей будуть дуже доречними і сподіваюсь, запрацюють по новим схемам з МАКСИМальним успіхом.

📽 Сьогодні моїм предметом дослідження став бойовик з претензією на комедійність, який називається “Red Notice” (2021). Мініогляд тут

Похмілля можна відмучитися за один день, або, опохмелитися і отримати ще один втрачений